Welcome to my second blog, where I write ablout my characters and their story. :D
** BLOG HIATUS **
Main Blog [x]

Friday 31 December 2010

Shoujo

A történet fő karaktere Mary, aki egy megértő, tündéri lány. Kék szemei és szőke vállig érő haja van. Jól kijön mindenkivel. Nem a legjobb tanuló, de nem rossz az átlaga sem. Egy nap valami hihetetlen történik vele, és kiszakad mindennapi életéből. Ebből a szokatlan dolgoból kifolyólag találkozik Armandoval és Fernandezzel. Fernandez-t nem nagyon kedveli, hűvös viselkedése miatt, a szíve inkább Armando felé húzza.  Egy nap épp a suliba tart, amikor nem figyel oda, és majdnem elüti egy autó. De nem! Mert a két srác két különböző irányból érkezve vetik rá magukat a lányra, így mentve meg az életét. A lány nagyon hálás, és így már mind a két fiút közelebb érzi a szívéhez. Ám ekkor megjelenik egy titokzatos fiú, Emanuel. Az új fiú első látásra beleesik a Mary-be, és úgy dönt, hogy meg kell hódítania szíve választottját. 
Ezentúl a lány egyre gyűjti be a rajongókat, amit ő maga sem ért. Ennek megértésében egy kis manó segít neki. A lány meglepődve fogadja a manó létezését, és nem tör ki hisztérikusan a lehetetlenen. Barátjává fogadja a kis Fifi-t, aki ezentúl segít átvészelni neki az eljövendő dolgokat. Miért is? Mert kiderül, hogy Mary-nek van egy képessége, amivel kiemelkedik embertársai közül.

Ezzel egyidőben Mary nincs tisztában az érzéseivel. A fiúk annyira elárasztják a jelenlétükkel is a szívét, hogy nem tudja kit szeret és kit nem. Mély dilemmába esik, és szomorú hangulatot ölt.

DILEMMA.

A történet vége felé sincs rá egyértelmű utalás, hogy Mary, ó, a mi drága Mary Sue-nk mégis kit választ szíve szerelmévé, ugyanis mindenki felé egyaránt tisztázatlan szeretetet érez. Nincs tisztában érzéseivel, és nem tudja, hogy szerelmes.
A srácok belefáradnak a várakozásba és a cécóba egymással. Barátságot kötnek és boldogan töltik továbbra is középiskolás éveiket. Vége.

Utószó.
1-2 évvel később Fernando rájön, hogy Emanuel-t tartja szíve választottának, aki viszonozza érzéseit. 
Armando tovább folytatja tanulmányait, és beleesik egy ehhez hasonló szituációba, mint amit Mary oldalán élt át.
Mary-t elmegyógyintézetbe zárták, amiért azt állította, hogy Fifi-vel beszélget, aki egy manó.

No comments:

Post a Comment